SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

AYU on vastuullista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYU perustettiin vuonna 2018.

Matka Balin rikkaaseen luontoon, yrttien ja kukkien täyttämään paratiisiin, sai AYUn tarinan alkuunsa. Idea syntyi vuonna 2012, kun biologi Satu oli Balilla tutkimassa lääkinnällisiä yrttejä. Satu vaikuttui yrttien ihonhoidollisista vaikutuksista, joka sytytti kipinän oman ihonhoitosarjan kehittämiselle. Ayun ihonhoitoperiaate rakentuukin Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

Nimi AYU on sanskriitiksi elämä, elinvoima, indonesiaksi taas kaunis ja elegantti.

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.

Ostoskorisi on tyhjä