SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Tiroir de Lou

Loun arvot ovat käsintehty, läsnäolo, kestävä, aito. Vahvat arvot ennen kaikkea. Lou tekee kaikki korunsa kauniissa työpajassaan Brysselin sydämessä. Lou käyttää paljon aikaa löytääkseen tarvitsemansa materiaalit mahdollisimman läheltä. Materiaalien tulee olla harmoniassa.

Käsintehdyt korut

Lou kasvoi ajalla, jolloin kaikki ostettiin mahdollisimman halvalla. Hän on kuluttanut. Paljon. Ja hän on tyhjentänyt säästöpossunsa näissä halpamyymälöissä. Sitten tuli dokumentti. Ja sitten toinen. Mitä tapahtuukaan näiden halpamuotiketjujen kulisseissa, jotka valtaavat isojen kaupunkien katuja ympäri maailmaa. Lou ymmärsi, että alhaiset kustannukset voivat olla hämäystä. Halpa on usein synonyymi köyhyydelle ja kärsimykselle.

Kaiken tämän tietoisuuden lisäksi on tietenkin myös intohimoa. Lou haluaa ennen kaikkea luoda. Tehdä työtä käsillään. Katsoa kauniita asioita, joita hänen kätensä ovat luoneet.

Ensin tuli halu luoda. Kukkia. Tämä intohimo kohtasi sitten eettisen kulutuksen maailman. Ja ajan mittaan syntyi Tiroir de Lou...

Katso, kun Lou valmistaa koruja:

Ostoskorisi on tyhjä