SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 50 €:n TILAUKSET JA NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Kaarna Living

EETTISESTI
Me Kaikolla ajattelemme että jokainen on arvokas. Muodin maailma on päässyt vinoutumaan pahasti tilanteeseen, jossa on voittajia ja häviäjiä. Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokaisella olisi tasa-arvoinen mahdollisuus reiluun elämään. Eettisyys ja sosiaalinen vastuu on Kaikon koko toiminnan ydin. Siksi emme pelkästään teetä tuotteitamme reilusti & läpinäkyvästi, vaan ohjaamme jokaisen myydyn tuotteen voitosta 7% kehitysmaiden naisten kouluttamiseen.

KESTÄVÄSTI
Haluamme olla suunnannäyttäjiä siinä, kuinka panostamalla laadukkaisiin vaatteisiin jokainen voi omalta osaltaan äänestää jaloillaan kertakäyttökulttuuria vastaan. Vastuullisuus tarkoittaa meille laadukkaita, ajattomia tuotteita, jotka hankitaan harkitusti. Koemme onnistuneemme kun löydät valikoimastamme omat lempivaatteesi, jotka ihastuttavat sinua vuodesta toiseen, soveltuvat arjesta juhlaan ja ilahduttavat käyttäjältä käyttäjälle.

LÄPINÄKYVÄSTI
Uskomme, että yhdessä ja koko sydämellä tehdessä voimme saada suurta muutosta aikaan. Me emme ole täydellisiä, eikä vastuullisuus ole musta-valkoista. Siksi haluammekin kutsua avoimin mielin kaikki keskusteluun mukaan siitä, miten tulevaisuudesta voisi rakentaa vieläkin paremman. Pyrimme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen kaikessa tekemisessämme. Haluamme päivittäin ottaa askeleita kohti parempaa tulevaisuutta ja sille matkalle haluamme kutsua sinutkin mukaan.

Ostoskorisi on tyhjä