SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Helsinki Foundation

Helsinki Foundation toteuttaa luonnonsuojelua uusin keinoin. Säätiö hankkii omistukseensa ekologisesti merkittäviä luontoalueita, jonka jälkeen yksityiset, yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa rahalla haltijaoikeuksia (guardian) maa-alueeseen.
Maa-alueet on jaettu virtuaalisesti lohkoihin, joita halukkaat voivat hankkia haltijaoikeuden maksua vastaan. Haltija saa lohkoonsa veto-oikeuden, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jokaiselta haltijalta tarvitaan hyväksyntä, jos maa-alueen käyttötarkoitus aiotaan muuttaa. Haltijaoikeuksia voi hankkia myös useammalle lohkolle.
Hallintaoikeuden hankkinut saa lohkostaan tarkat sijaintitiedot, mikä mahdollistaa esimerkiksi vierailun lohkolla. Hallintaoikeuden voi jättää perinnöksi tai antaa lahjaksi.
Guardian-projektin perusajatuksena on luontoalueiden suojelu niin, että ne saavat olla koskemattomina ja rauhassa. Säätiö hankkii maa-alueita joko ostamalla tai lahjoituksena.

Miksi säätiö on tärkeä?
Hallitus voi tehdä ihmeitä veronmaksajien rahojen kanssa - samoin yksi miljardööri voi tehdä paljon, jos hän päättää tehdä niin.
Yhdistämällä voimat monet ihmiset voivat saavuttaa saman ja enemmän.
Säätiö auttaa tässä ja oikeudellisesti sitoo maata suojeltavaksi.

TÄÄLTÄ VOIT SUOJELLA MAATA: www.helsinkifoundation.org
Ja meiltä löydät tuotteita, joihin painamme suojelemasi maa-alueen koordinaatit.

Ostoskorisi on tyhjä