SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Kalla Active -vaatteet ovat Suomessa suunniteltuja ja Liettuassa valmistettuja. Kalla Activen tarina lähti käyntiin käytännöllisyydestä ja tarpeesta. Perhearjessa normaaliin päivään kuuluu liikettä – säällä kuin säällä vuodenajasta riippumatta.

Pääraaka-aineena on merinovilla. Parasta on, että tämä hengittävä luonnonkuitu reagoi kehon lämpötilaan. Se on talvella kylmällä ilmalla lämmin ja kesäisin viileä ihoa vasten. Näin Kalla Active -tuotteet pysyvät käytössä kaikkina vuoden aikoina. Kaikkihan me tiedämme, kuinka vaihteleva Suomen sää on.

Ihoa vasten merinovilla ei kutita paksumpien villalaatujen tavoin. Merinovillavaatteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön niin ulkoiluun, urheiluun kuin arkikäyttöönkin. Materiaali on luonnostaan antibakteerinen, joten sen voi usein raikastaa pelkällä tuuletuksella.

Merinovillakuitu voi imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntuen edelleen kuivalta ihoa vasten.

Kalla Activen käyttämä merinovilla on mulesing-vapaata ja langat ovat saaneet kansainvälisen OEKO-TEX sertifikaatin. Merinovillan käyttö vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa, sillä se maatuu luonnollisesti vuosien aikana.

Ostoskorisi on tyhjä