SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Kanadalainen Kooshoo on kahden joogaopettajan, Jessen ja Rachelin, perustama yritys, joka sai alkunsa pariskunnan reppureissulla syntyneestä halusta tehdä jotain maailman sekä sen vähäosaisten hyväksi. Yrityksen nimi Kooshoo on Rachelin kotisaaren, Norfolkinsaaren alkuperäiskieltä ja se tarkoittaa ’feeling good’. Se kuvaa lifestyle-yrityksen arvoja, sekä pyrkimystä hyvältä tuntumisen lisäksi myös konkreettiseen hyvän tekemiseen. Kooshoon perusarvoja ovatkin rehellisyys, läpinäkyvyys sekä rakkaus.

Kooshoon tuotteet suunnitellaan Kanadassa, mutta esimerkiksi hiuslenkit valmistetaan yrityksen eettisen ja vastuullisen, Fairtrade-sertifioidun yhteistyökumppanin toimesta Intiassa. Intialainen tuotantolaitos maksaa työntekijöilleen minimipalkkaa suurempaa korvausta työstä, sekä käyttää voittojaan paikallisen hiv-klinikan, syöpähoitokeskuksen sekä orpokodin ylläpitämiseen. Nunnien vuonna 1994 perustaman yrityksen tavoitteena on taloudellisen kannattavuuden lisäksi myös esimerkiksi parantaa naisten asemaa yhteisössä sekä rahoittaa paikallisten hyväntekeväisyysohjelmien toimintaa.

Ostoskorisi on tyhjä