YLI 50 € TILAUKSILLE TOIMITUS 0 €   //   NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Kaarna Living

Saana ja Olli

Saana ja Olli on turkulainen muotoilijapariskunta. He suunnittelevat omaa, läpinäkyvästi Suomessa suunniteltua ja valmistettua hampputekstiilimallistoaan ja ovat olleet mukana useissa muotoiluprojekteissa eri mantereilla. He haluavat tarjota asiakkaille ensiluokkaisia, pitkäikäisiä ja toimivia tuotteita. Kankaat painetaan Aitoossa ja Turussa. Tuotteemme ommellaan Keikyällä ja Turussa. Pitämällä tuotannon lähialueilla, he haluavat tukea suomalaista tekstiiliteollisuutta ja työllistää paikallisia ammattilaisia. Samalla he voivat paremmin varmistua työn korkeasta laadusta ja työntekijöiden hyvistä ja turvallisista työoloista, kunnollisesta palkasta ja eläketurvasta.

Miksi hamppua? Lähin paikka, missä valmistetaan ensiluokkaisia hamppukankaita, on Unkarin ja Romanian alue. Saanan ja Ollin käyttämät hamppukankaat on valmistettu ympäristömyötäisesti, kasvit kasvatetaan ilman lannoitteita ja torjunta-aineita viljelynkiertotekniikoita käyttäen. Hamppu on luonnostaan kastelun suhteen vaatimaton, se muuntaa ilman hiilidioksidin hapeksi muita kasveja nopeammin ja on hyvä maanparannuskasvi.

YÖ METSÄSSÄ -malliston painokuosi esittää elämää metsässä, kunnioitukseen ja yhteisen avunantoon perustuvaa yhteyttä ihmisen ja luonnon välillä.

TURKU-sarjan tuotteet ovat vastaisku kaukomailla tuotetulle turistikrääsälle ja sarjalla halutaan nostaa esiin parhaita paikkoja kaupungissa.

MAAILMAN SYNTY -malliston painokuosissa inspiraationa on vanhat maailman luomismyytit sekä Suomen rikkaat ryijyperinteet.

VILLI POHJOLA -malliston käsin piirretyn kuosin inspiraationa toimi pienten paikkakuntien hidastempoinen, unenomainen arki ja siihen sisältyvä aavemaisuus.

Ostoskorisi on tyhjä