SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Planet Pure – puhdistusaineiden vihreä vallankumous! Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa pesu- ja puhdistusaineita luomusertifioiduista ainesosista. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle.

Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota lainkaan jätettä. Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.
Planet Puren korkealaatuiset vegaaniset tuotteet ovat myös erityisen hellävaraisia iholle, eivätkä sisällä toksisia kemikaaleja tai muita haitallisia aineita. Näin ne helpottavat herkkäihoisen arkea.

Ostoskorisi on tyhjä