SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET JA NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

Kaarna Living

Luonnon monimuotoisuus on osa ympäristöämme ja me olemme vastuussa sen säilymisestä tuleville sukupolville. Tästä syystä Neugrün on sitoutunut mahdollisimman vähäiseen ympäristövaikutukseen tuotteen koko elinkaaren ajan: raaka-aineiden valmistuksesta tyhjiin pakkauksiin. Tuotteissa on käytetty ainoastaan ympäristöystävällisiä raaka-aineita, jotka on saatu luonnonmukaisella viljelyllä ja vastuullisista lähteistä. Lisäksi yritys kiinnittää huomiota pakkausmateriaaleihin ja niiden kierrätettävyyteen. Neogrün pyrkii hyödyntämään uusiutuvia energianlähteitä, CO2-vapaita toimittajia ja minimoimaan pakkausjätteen määrää.

Erityisesti lasten tuotteiden tulisi olla riippumattomien tahojen standardoimia ja valvomia. Neogrün on kategoriassaan ensimmäinen ja ainoa sormiväri, joka on sertifioitu Nature Care Product - vegan -tuote.

- ainesosat ovat kasviperäisiä ja luonnollisia.

- ei sisällä haitallisia tai ympäristölle vaarallisia yhdisteitä (mikromuovia, silikonia, keinotekoisia surfactants and petrochemicals

- tuottetta ei ole käytetty eläinkokeita eikä raaka-aineiden tuotantoketju sisällä eläinperäisiä ainesosia, joihin liittyy eläimiin kohdistuvaa julmuutta.

- ei geenimanipuloituja ainesosia

- ekologinen ja kierrätettävä pakkaus

Ostoskorisi on tyhjä