SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Luonnon monimuotoisuus on osa ympäristöämme ja me olemme vastuussa sen säilymisestä tuleville sukupolville. Tästä syystä Neugrün on sitoutunut mahdollisimman vähäiseen ympäristövaikutukseen tuotteen koko elinkaaren ajan: raaka-aineiden valmistuksesta tyhjiin pakkauksiin. Tuotteissa on käytetty ainoastaan ympäristöystävällisiä raaka-aineita, jotka on saatu luonnonmukaisella viljelyllä ja vastuullisista lähteistä. Lisäksi yritys kiinnittää huomiota pakkausmateriaaleihin ja niiden kierrätettävyyteen. Neogrün pyrkii hyödyntämään uusiutuvia energianlähteitä, CO2-vapaita toimittajia ja minimoimaan pakkausjätteen määrää.

Erityisesti lasten tuotteiden tulisi olla riippumattomien tahojen standardoimia ja valvomia. Neogrün on kategoriassaan ensimmäinen ja ainoa sormiväri, joka on sertifioitu Nature Care Product - vegan -tuote.

- ainesosat ovat kasviperäisiä ja luonnollisia.

- ei sisällä haitallisia tai ympäristölle vaarallisia yhdisteitä (mikromuovia, silikonia, keinotekoisia surfactants and petrochemicals

- tuottetta ei ole käytetty eläinkokeita eikä raaka-aineiden tuotantoketju sisällä eläinperäisiä ainesosia, joihin liittyy eläimiin kohdistuvaa julmuutta.

- ei geenimanipuloituja ainesosia

- ekologinen ja kierrätettävä pakkaus

Ostoskorisi on tyhjä