SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Eettisyys, ekologisuus ja valmistuksen läpinäkyvyys ovat lähtökohta kaikessa Roots Livingin toiminnassa. Koko valmistusprosessi perustuu käsityöhön ja kaikki sen osat ovat läpinäkyviä ja valvottuja. Mattojen ja tekstiilien valmistuksessa käytetään puhtaita luonnonmateriaaleja, värjäyksessä käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä ja valmistuksen ekologiset menetelmät suunnitellaan yhdessä tekijöiden kanssa.

Roots-torkkupeitot ja pyyhkeet valmistetaan Liettuassa kahden arvostetun yhteistyökumppanimme tuotannossa. Liettuassa on eurooppalaisittain pitkä perinne ja taito pellavatuotteiden valmistuksessa. Pellava- ja villalangat tulevat Euroopan sisältä ja materiaalien alkuperä sekä lankojen mahdollinen värjäys ovat yhteistyökumppanien tarkassa seurannassa. Tuotantoprosessin kaikki yritykset noudattavat kestävän kehityksen periaatteita, tekstiiliteollisuuden edellyttämiä standardeja sekä työntekijöiden oikeuksia tukevaa lainsäädäntöä.

Ostoskorisi on tyhjä