SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Olen Henriikka Leppänen, Pohjois-Karjalainen keraamikko ja muotoilija. Suunnittelen ja valmistan tuotteet studiollani Joensuussa.

"Muodonmuutos maassa lymyilevästä savikikkareesta viimeistellyksi esineeksi on hurjan kiehtova. Esineet ovat tulvillaan energiaa, joka on kulkenut jääkausien läpi ja saanut lopullisen olomuotonsa keramiikkauunin kuumuudessa.

Tyylini on rouhea ja maanläheinen, työskentelyssäni tärkeitä asioita ovat paikallisten materiaalien käyttö, muotoilu ja vastuullisuus. Tuotteet valmistetaan käsityönä Joensuussa, kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Savi materiaalina inspiroi minua ja saankin ideoita tutkimalla ja tunnustelemalla sen ominaisuuksia. Haluan luoda jotain uutta ja sellaista jossa moderni kohtaa perinteen tyylikkäällä tavalla. Arvostan karjalaisia juuriani ja edustan perinnettä ja modernia yhdistävää käsityöläisyyttä. Minulle on tärkeää että tuote näyttää ja tuntuu hyvälle, samalla kun se on pitkäikäinen ja yhdisteltävissä monenlaiseen eri tyyliin."

Studio, talo ja käyttövesi lämmitetään maalämmöllä ja sähkö on aurinkosähköä (jolla myös keramiikkauuni toimii).

Ostoskorisi on tyhjä