SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Tanskalainen Care by me ei ole vain kaunis valikoima hurmaavia tuotteita vaan se on luksusta suurella sydämellä. Luksusta, missä tuotteet ovat laadukkaita, valmistettu parhaista materiaaleista ja mikä tärkeintä, valmistettu eettisesti työllistäen heikommassa asemassa olevia käsityöläisiä.

Care by me valmistaa tuotteet Nepalissa ja Intiassa.

Nepalissa, Kathmandussa Care by me työllistää omissa työpajoissaan paikallisia käsityöläisiä, pääosin naisia, jotka neulovat ja kutovat tuotteet perinteisillä menetelmillä ja laitteilla käsityönä. Näin kehitetään ja ylläpidetään paikallista käsityöläisammattia ja saadaan myös esiin materiaalien parhaat puolet. Kashmiren ja villan käsittely hellästi käsityönä tekee tuotteista unelmanpehmeitä. Care by me on myös perustanut yhteistyössä paikallisen toimijan kanssa koulun, missä orpokodista poislähtevät nuoret naiset pääsevät kouluttautumaan käsityöläiseksi. Heille tarjotaan asunto ja ruoka ja he saavat kehittyä turvallisessa ympäristössä ammattilaiseksi ja turvaavat näin oman tulevaisuutensa.

Intiassa yhteistyökumppanina on 3. sukupolven perheyritys, joka on sekä GOTS- että Fairtrade -sertifioitu. Yritys kannustaa työntekijöitään kouluttamaan lapsiaan maksamalla bonusta heille, joiden lapset menestyvät hyvin koulussa.

Ostoskorisi on tyhjä