SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Fair Furniture

Fair Furnituren tavoitteena on suunnitella ja valmistaa huonekaluja kunnioittaen ihmisiä, ympäristöä ja luonnonvaroja. Tuotteita valmistetaan ympäristössä, jossa resursseja käytetään innovatiivisesti ja mahdollisimman vähän. Samalla kuitenkin kunnioittaen omaa vapautta ja luovuutta. He tarkistavat työskentelyolosuhteet säännöllisesti ja tuntevat käsityöläiset henkilökohtaisesti. He maksavat oikeudenmukaisen hinnan, jotta työntekijöille ja heidän perheilleen saadaan kohtuulliset tulot.

Fair Furniture valitsee kestäviä ja luonnollisia materiaaleja, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkotiloihin. He kokevat velvollisuudekseen tuottaa pitkäikäisiä tuotteita, jotka - kun ne ovat elinkaarensa lopussa - rasittavat ympäristöämme mahdollisimman vähän.

- Tuotteet suunnitellaan alusta alkaen mahdollisimman kevyiksi, jotta kuljetus- ja energiakustannukset ovat mahdollisimman pienet.
- He eivät käytä kemikaaleja.
- Tavoitteena on käyttää kestäviä pakkausmenetelmiä ja luoda vähän jätettä.
- He valmistavat korkealaatuisia tuotteita, joiden käyttöikä on pitkä ja mieluummin työskentelevät luonnollisten, kierrätettyjen tai kierrätettävien materiaalien kanssa. Jos mahdollista, valitut materiaalit saadaan läheltä.

Ostoskorisi on tyhjä