SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Metsäkylpy tarjoaa ihon kautta päivittäisen harjoituksen immuunisysteemille.

Ota metsäkylpy – Ihosi on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja tasapainoisena. Moi Forest -tuotteet on kehitetty vahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute tukee tutkitusti elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Tunne metsä ihollasi, ja tuo sen hyvät vaikutukset omaan kylpyhuoneeseesi.

Kaupungistumisen myötä valtaosa ihmisistä on siirtynyt asumaan ympäristöön, jossa päivittäinen yhteys luontoon on kadonnut. Samalla altistuminen metsän maaperän hyville mikrobeille on estynyt ja erilaiset terveys- ja iho-oireet lisääntyneet. Päivittäinen metsäaltistus vahvistaa ihon mikrobiomia, mutta urbaaneissa ympäristöissä metsäyhteys ja ihon saama immuunipuolustuksen harjoitus jää vähäiseksi.

Metsän maaperässä on todistettu olevan ihmisen iholle ja hyvinvoinnille suotuisia mikrobeja, joille altistuminen ennaltaehkäisee ja hoitaa länsimaissa yleistyviä elintapoihin liittyviä sairauksia. Moi Forest tuo metsän hyödyt jokaisen saataville tieteellisesti tutkitun Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen avulla. Tuotteemme mahdollistavat eheyttävän metsäkylvyn ihonhoitotuotteiden muodossa päivittäiseksi osaksi urbaania elämää.

Suomessa valmistetut korkealaatuiset Moi Forest -tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja sekä hiilineutraaleja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on pakattu kierrätettävään kartonkituubiin.

Monet mikrobialtistukset ovat hyvästä: kävele paljain varpain nurmikolla, anna koiran suukottaa kasvojasi ja pompi kuralätäköissä! Myös Moi Forest -tuotteiden sisältämä metsäpöly on kehitetty vahvistamaan mikrobiomiasi.

Ostoskorisi on tyhjä