SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Hübsch & Heimelig

Hübsch & Heimelig on pieni ja vastuullinen kynttilöiden valmistaja Reinin alueella. Skandinaavisen elegantti muotoilu yhdistyy ekologisiin, puhtaasti palaviin kynttilävahoihin ja korkealaatuisiin tuoksuihin. Kaikki kynttilät ovat Evan käsinvalamia ja jokaista tuoksua on juuri sopivasti. Eva on aromaterapeutti ja sekoittaa itse monia tuoksuja. Kynttilät valetaan meille jälleenmyyjille tuoreina, jotta on aina selvää, mitä raaka-aineita on käytetty, koska ne voivat muuttua alueellisen saatavuuden mukaan. Eva käyttää lähinnä auringonkukka- sekä rypsiöljyvahaa. Ei parafiinia, steariinia, palmuöljyä tai muovia.

Purkeista etiketteihin kaikki on ekologista ja joko kierrätettävää tai biohajoavaa. Purkit ovat uudelleenkäytettäviä. Purkista tulee upea maljakko, säilytyspurkki tai pieni lahjapakkaus. Sydämet on valmistettu korkea- ja tasalaatuisesta puuvillasta. Ne on sijoitettu keskelle ja niissä on suojaava alumiinipohja. Oikein käytettynä kynttilöiden palamisaika on jopa 45 tuntia (ohjeet mukana).

Ostoskorisi on tyhjä