SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Mifuko on ollut radikaalisti vastuullinen jo vuodesta 2009. Mifuko on vahvojen ja itsenäisten naisten yhteisö. Mifuko yhdistää pohjoismaisen designin ja afrikkalaisen käsityötaidon.

Idea Mifukosta syntyi Kenian Nairobissa sijaitsevan torin värikkäässä vilinässä. Nykyään Mifuko on menestyvä Reilun kaupan yritys. Keniassa ilmastonmuutos on johtanut toistuviin kuivuuksiin, jotka ovat tehneet maanviljelystä epäluotettavan perustan vakaalle toimeentulolle. Käsityöläisten mifukosta saamat tulot auttavat varmistamaan, että perheet saavat ruokaa ja hoitoa, kun sadosta ei enää saa turvaa.

Työtä taidolla ja suurella sydämellä

Toimintaa ohjaavat perusarvot: ainutlaatuisuus, iloisuus ja vastuullisuus. Yhteisöllisyys on iso osa Mifukoa. Käsityöläisten tapaaminen on tärkeä ja paras osa työtä.

Mifuko on ylpeä siitä, että he tuovat työtä maaseudulle ja työn tekijät itse valitsevat kuinka paljon sekä milloin ja missä he haluavat koreja punoa. Korinpunonnasta saaduilla tuloilla investoidaan lasten koulunkäyntiin, koteihin sekä tulevaisuuteen.

Ostoskorisi on tyhjä