SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankureilla arvostetaan jäljitettävyyttä, kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Työtapoihin kuuluvat myös vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. He käyttävät vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

Lapuan Kankurit ovat ylpeitä omasta kutomosta ja taitavista tekijöistä. Perheyrityksen juuret ovat vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa, ja he tuntevat jokaisen työntekijänsä. Kutomon arkeen kuuluu monta työvaihetta, ja niihin jokaiseen tarvitaan ammattilainen. Lisäksi heillä on ympärillään laaja verkosto osaajia – ihmisiä, jotka tekevät asioita intohimolla ja ammattitaidolla. Värjääjiä, muotoilijoita, koneenkäyttäjiä... alansa parhaat. He yhdessä ovat Lapuan Kankurit.

Monikäyttöisyys on järkevää kulutusta. Tuotteilla ei ole oikeaa tai väärää käyttötapaa: peittoa voi käyttää myös pöytäliinana tai tilanjakajana. Laatutekstiilit ilahduttavat oikein hoidettuina vuosikymmeniä, joten voit jättää kestävän perinnön myös jälkipolville. Lapuan Kankureiden tuotteet punovat tarinaa aidoista arvoista, kestävästä kulutuksesta ja luonnon kunnioittamisesta.

Ostoskorisi on tyhjä