SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

AARRE label

AARRE label:n missio on luoda aarteita – vaatteita. Sellaisia joita kehomme sekä mielemme tykkäävät pukea päälleen.

Kotimainen AARRE haluaa tarjota oikeita aarteita – niitä vaatekaapin kulmakiviä, jotka kestävät aikaa ja kulutusta, ja joihin palaat yhä uudelleen. Tuotteet tunnistaa rohkeista ja iloisista printtivalinnoista sekä mielenkiintoisista materiaaleista, korkeaa laatua unohtamatta.

Lastenvaatteiden lisäksi merkki tunnetaan nykyään myös AARRE\woman tuotteista. Korkealaatuiset, ajattomat sekä tyylikkäät naistenvaatteet ovat innostaneet kaiken ikäisiä naisia ja he suunnittelevat tuotteet erityisesti naista ajatellen, ei vain äideille.

Eettinen tuotanto on heille ensiarvoisen tärkeää ja se erottaakin heidät monista muista suomalaisista merkeistä. Kaikki Aarre-tuotteet nimittäin valmistuvat omalla ompelimolla Pohjois-Portugalissa sekä lähellä sijaitsevilla yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa he ovat tehneet yhteistyötä ja vuosien ajan.

Aarteelle muotia tärkeämpää on tapa millä vaate on tehty, kaikki ne prosessit joiden läpi se käy, joilla varmistetaan tuotteiden eettinen valmistus. Oman ompelimon kautta he pystyvät paremmin valvomaan vaatteiden tuotantoa ja kertomaan siitä avoimesti. Läpinäkyvän tuotantoketjun lisäksi, pitävät he laatua tärkeänä osana kestävää vaateteollisuutta. Laadukkaan tuotteen elinikä on pidempi, joka mahdollistaa vaatteen kierrättämisen käyttäjältä toiselle.

Ostoskorisi on tyhjä