SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Miiko

Miikon tuotteet syntyvät rakkaudesta pohjoisen luonnon lumovoimaan. Hirvennahkaiset laukut ja asusteet sekä muista luonnonmateriaaleista valmistetut kodintuotteet syntyvät korkeasta laadusta, oivaltavasta suunnittelusta ja suomalaisesta työstä. Miiko haluaa lisätä kaunista ja kestävää, vähentää kuluttavaa ja epäkäytännöllistä.

Suomalaisuus on ollut Miikon keskeisin arvo alusta lähtien. Suomalainen, karun kaunis luonto toimii heille loputtomana inspiraation lähteenä ja paikkana, josta ammentaa energiaa ja kuva-aiheita. Myös suurin osa Miikon käyttämistä materiaaleista on peräisin suomalaisesta luonnosta. Kotimaisuuden arvostaminen ja luonnon kunnioittaminen heijastuvatkin kaikkeen tekemiseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Miikon mallistolle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -merkki.

Sisaruskatras (Hilla, Virva, Sanna ja Miia) Miikon takana

Palo yrittämiseen sekä innovatiivisten ja ekologisten tuotteiden suunnitteluun on peräisin varhaisesta lapsuudesta. Heidän pappa aloitti uransa torikauppiaana ja laajensi myöhemmin toimintansa kenkäkaupaksi. Isä jatkoi samalla tiellä. Sisarukset saivat olla osa tätä tarinaa, sillä pienestä pitäen he viettivät paljon aikaa ja myöhemmin myös työskentelivät kukin vuorollaan kaupassa. Korkealaatuisen materiaalin ja muotoilun he oppivat tuntemaan pienestä pitäen, eikä hyvästä asiakaspalvelusta tingitty koskaan. Heidän isä menehtyi nuorena, jättäen perinnöksi asiakkaan arvostamisen sekä vahvan luottamuksen ja uskalluksen omaan tekemiseen. Sisaruksille syntyi voimakas yhteen puhaltamisen henki ja tarve luoda jotain omaa. Tämä tarve johti lopulta Miikon perustamiseen.

Ostoskorisi on tyhjä