SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

JUTELAUNEn on luonut Julia. Hän syntyi Münchenissä ja varttui kauniilla Menorcan saarella. Palattuaan Müncheniin hän halusi tuoda osan Välimerestä lähemmäksi. Niin syntyi Jutelaune, joka pyrkii tuomaan esille Menorcan ja espanjalaista kulttuuria sekä perinteisimpiä kenkiä.

FILOSOFIA

Maailmassa, joka on täynnä pikamuotia, Jutelaune uskoo ajattomiin kenkiin. He pyrkivät tarjoamaan kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita, jotka paikalliset käsityöläiset ovat valmistaneet Espanjassa. Tämä edellyttää käsi kädessä työskentelemistä paikallisten valmistajien kanssa. Näin valmistuu yksinkertaisia, tyylikkäitä ja ennen kaikkea eettisiä kenkiä.

TUOTTEEN ALKUPERÄ

Kengät valmistaa sertifioidut paikalliset käsityöläiset Menorcalta (Avarcas) ja La Riojasta (Espadrilles). Molemmat tunnetaan perinteisinä espanjalaisina kenkinä.

Alkuperäiset avarcat on tehty useita sukupolvia vain Menorcalla. Paikallisten käsityöläisten tehtävänä on jatkaa kengän valmistusta tällä maagisella saarella.

Espadrilloja on vuodesta 1982 lähtien valmistaneet käsityöläiset, jotka ovat sitoutuneet pitämään espadrillojen valmistusprosessin samanlaisena.

TUOTTEEN MATERIAALIT

Jutelaunen nahan valmistajat ovat Leather Working Group:n jäseniä. Järjestö pyrkii parantamaan nahkateollisuutta ottaen huomioon ympäristön, tuomalla näkyvyyttä parhaille käytännöille ja kehittäen teollisuutta jatkuvasti paremmaksi.

Juutti on 100 % biohajoava kuitu. Juuttipohjat on valmistettu 100 % luonnollisista juuttikuiduista, joista 35 % on kierrätettyä.

Espadrilleissa käytetyt nauhat on valmistettu kierrätetyistä langoista ja niillä on Ecolife-sertifikaatti.

Pakkauslaatikot on valmistettu 100 % kierrätyspaperista ja ne ovat 100 % kierrätettäviä.

Ostoskorisi on tyhjä