SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Kauneve syntyi halusta muuttaa maailmaa. Muuttaa paremmaksi paikaksi ihmisille, eläimille ja luonnolle. Edes hieman, edes yhdestä maailman nurkasta.

Kauneven toiminta perustuu voimakkaasti vastuullisuuteen, kestävään kulutukseen sekä hyvän tekemiseen. Ne ovat asioita, joista Kaunevella ei laadun ohella tingitä.

Kaunevelle on tärkeää, että tuotteet ja niiden tuotanto eivät vahingoita ympäristöä; luontoa, eläimiä tai muita ihmisiä. Kauneven neuleet valmistetaan sertifioiduista luomulaatuisista luonnonmateriaaleista, jolloin materiaalin tuotanto kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä, ja tuotteet ovat puhtaampia ja miellyttävämpiä myös käyttäjilleen. Tuotteiden laadukas ja kestävä materiaali sekä ajaton suunnittelu saavat ne kestämään aikaa ja käyttöä, mikä vähentää tekstiilijätteen määrää. Tuotanto tapahtuu Suomessa, jolloin kuljetuspäästöt ovat vähäisiä ja tuotanto eettistä.

Ostoskorisi on tyhjä