Toimituskulut nyt vain 3 € // Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin

Kaarna Living

Store of Hope

Vuosien mittaan, kun Store of Hope:n naiset ovat työskennelleet Nepalissa rakentaen eri tuotelinjoja, ovat he etsineet hyvää kashmirvalmistajaa. Tietäen, että Nepal on yksi suurimmista kasmereiden tuottajista ja tietäen kuinka suuri kashmir on käytössä, meidät katselivat, vaikka ei yksinkertaista löytää tuottajaa, joka vastaa arvoja ja etiikkaa. Se kesti useita matkoja ja vieraili useita valmistajia päästäkseen tähän pisteeseen, mutta nyt olemme iloisia, että meillä on laadukkaita kashmir tuotteita, joita voimme ylpeänä tuoda asiakkaillemme. Olemme iloisia, että ponnistelimme!

Store of Hope -kashmirtuotteita valmistaa pieni Nepalilainen perheyritys, jossa on 21 työntekijää. Store of Hope:n naiset ovat työskennelleet heidän kanssaan jo yli kolme vuotta ja he ovat olleet hyvin tyytyväisiä heidän työhönsä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on se, että yritys pitää hyvää huolta jokaisen työntekijän hyvinvoinnista ja tekee sitä intohimolla. Yritys on ylpeä siitä, että työntekijöille maksetaan kohtuullinen palkka, he tarjoavat hyvät työolot ja huolehtivat työntekijöistä sairauden tai muiden elämässä ilmenevien ongelmien varalta.

Store of Hope:n kashmirvilla tulee vuohista, jotka asuvat Keski-Aasian vuoristossa. Kylmän talven aikana vuohet kasvattavat paksun alusvillan, joka tekee kashmirista hienon, vahvan, mutta samalla kevyen ja pehmeän materiaalin. Kashmir-kuitu on noin kolme kertaa eristävämpää kuin lampaanvilla. Kashmirin ominaisuudet riippuvat ilman kosteudesta, joten se sopii moniin erilaisiin ilmastoihin, jopa lämpimiin.

Kashmir toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun. Siksi he yhdistävät 50% lampaanvillaa ja 50% kashmirvillaa. Näin huivista tulee kestävä, joka kestää vuosia.

Ostoskorisi on tyhjä