TOIMITUSKULUT alk. 4,90 €   //   YLI 50 €:N TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA   //   NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Kaarna Living

Store of Hope

Store of Hope on Tamperelainen vastuullisen muodin brändi jonka sielu palaa eettiselle ja voimaannuttavalle designille. Toimintamme pohjautuu unelmaamme työllistää ja voimaannuttaa kehittyvien maiden ihmisiä luomalla työpaikkoja, sekä ilosta tehdä kestävää ja kaunista muotoilua.  Meille on tärkeää että tuotteidemme valmistus kunniottaa tekijää ja ympäristöä yhtä paljon kuin haluamme, että asiakkaamme voivat iloita pitkään laadukkaista ja kauniista hankinnastaan. 

Store of Hopen Cashmere tuotteet tulevat Nepalin pääkaupungista Kathmandusta. Huiveja valmistaa paikallinen perheyritys jonka kanssa olemme saaneet toimia jo useamman vuoden ajan, kehittäen tuotteita ja heidän toimintaansa. 

Ihana pehmeä Kashmir!

Kashmir on yksi maailman pehmeimmistä ja lämpimimmistä luonnonkuiduista. Kashmir-vuohet asustavat vuoristoissa ja kasvattavat pitkän talven aikana paksun alusvillan, tämä villa on hellivän pehmoista ja tuntuu taivaalliselta. Haluamme tuottaa laadukasta ja pitkään käytössä kestävää, ja siksi olemme valinneet huiveihimme 50% kashmirvillaa 50% pehmeää lampaan villaa - seoksen, hoida huivia satunnaisesti tuulettaen ja huivisi kestää käytössä pitkään.

Ostoskorisi on tyhjä