SUOMALAINEN KESTÄVÄN ELÄMÄNTYYLIN VERKKOKAUPPA  ///  YLI 60 €:n TILAUKSET TAI NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Lauttasaarentie 3, Helsinki) 0 €

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET LÖYTYVÄT MYYMÄLÄSTÄ

Kaarna Living

Ecofurnin perustajan haaveena oli muuttaa puukalusteiden pieni, mutta uskomattoman lahjakas käsityötaito ja pohjoismainen puu muotoiluksi, joka tavoittaisi kaikki ihmiset ja toisi suomalaisen ja virolaisen puun perinnön tunnetuksi ympäri maailmaa. Vuosien kokeilun ja erehdysten, takaiskujen ja onnen jälkeen EcoFurn® perustettiin vuonna 2009.

EcoFurn® -tuotteet on valmistettu pohjolassa kasvaneesta massiivipuusta. Herkkien sademetsien raaka-aineita ei käytetä lainkaan. Puu ostetaan vain hoidetuista metsistä ja lähteistä, joilla on joko FSC-sertifikaatti tai jotka voivat määrittää toimitetun puumateriaalin korjuupaikan tarkan sijainnin. Pohjoismaisen puun lisäksi käytetään hamppuköyttä ja joihinkin esineisiin metallisia heloja. Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti osina olevissa pakkauksissa, jotta voidaan minimoida pakkausmateriaalin ja kuljetukseen vaadittavan tilan tarve. Käytössä oleva pakkausmateriaali on aina kierrätettävää.

Suunnittelun lähtökohtana on kestävä kehitys, tuotteiden kestävyys ja korjattavuus sekä kierrätettävyys.
Inspirationa on Suomen raikas luonto – tuhannet järvet, metsät ja ainutlaatuinen rauhallisuus. Vaihtuvat vuodenajat tarjoavat myös luonnollisen testiympäristön tuotteille.

Kestävän kehityksen toimintamalli ja luonnon kunnioittaminen on alusta alkaen ollut tuotannon ydin, jossa käytetään korkeatasoisia prosessitekniikoita. Tuotteet ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä, eikä jätteitä jää luontoon. Ecofurn käyttää kaiken puun tehtaallaan. Tuotantoprosessi käyttää kaiken puun tehokkaasti: sahausjämät muutetaan briketeiksi, jopa sahanpurun pelleteiksi, joita molempia voidaan käyttää lämmitykseen.

Ecofurn on vahvasti sitä mieltä, että palaamme muovista puuhun. Missio on valmistaa puutuotteita niin hyvin, että kuluttajat suosivat niitä myös muiden ominaisuuksiensa, ei pelkästään ekologisuuden, vuoksi. Ilmastotietoiset valinnat voivat olla usein myös käytännöllisiä.

Ilmastonmuutos, muovisaaste, ympäristön kemiallinen saastutus sekä elintarvikkeiden riittävyys ja puhtaus ovat aikamme suurimpia ympäristöhaasteita. Ecofurn ei halua lisätä näitä ongelmia.
He haluavat olla osa ratkaisua.

Ostoskorisi on tyhjä